Biopal.nl
Biologisch, Natuur, Delicatessen
Levensmiddelen en toebehoren
Een strenge selectie van leveranciers en hun producten garandeert transparantie en kwaliteit.
0
 Uw vragen    Uw winkelwagen  
 
Daarom doen we dit...
Naar onze
boerderij in Mali (Afrika)
 
Hier deelnemen
    Shop SN: JO25231721
Klant in : United States  
NL 2021-06-13  
Online Bezoekers: 3
Your address: 3.236.170.171
  

Shop : Biopal.nl ( Netherlands )
Deze website gebruikt cookies. Zonder deze kan een bestelsite niet werken .
Door gebruik te maken van deze site, gaat U hiermede duidelijk akkoord.
Voor deze shop is enkel Biopal.nl verantwoordelijkPayPal Logo

Help
Voorwaarden
Privacy
  Verkopen bij Yawadoo

The Shop


Presenteer Uw producten onder een eigen internetadres ( Domein ) aan miljoenen klanten. Zonder vaste kosten, kan Yawadoo U helpen Uw omzet te verhogen. Yawadoo werkt uitsluitend op provisie. Goedkoper kan niet !

Ontvang meer info.

Bel nu naar het nummer +32 2 400 25 55

Gratis .Be .Nl .De .Shop domain !

Gratis EAN nummer ..Zo eenvoudig beginnen ...

Registreer U met een eigen login.
met een eigen internetadres.

Breng online Uw producten in Uw shop.

klanten zien en kopen uit Uw Shop.

Uw shop maakt een factuur op en stuurt deze per mail naar Uw klant.

De klant betaald op Uw rekening.

U stuurt vervolgens het product naar de klant.  Geld verdienen mit Yawadoo

 • U verkoopt via het Yawadoo - Platform.
 • Eenvoudig inbrengen van uw producten.
 • Verkoop in vijf talen.
 • Product-gegevens en prijzen,
  per taal verschillend instelbaar.
 • U beschikt over alle nodige overzichten.
  verkopen / omzet per product en periode
  Klant, BTW. enz...
 • Verzending door Yawadoo mogelijk.
 • Bekend maken van Uw producten door Yawadoo

 • Begin nu met Uw eigen shop en
  bel naar het nummer : +32 2 400 25 55
  ( Yawadoo helpdesk )

DE ROL VAN YAWADOO:

Yawadoo biedt derden de mogelijkheid om hun producten op hun website onder hun naam en verantwoordelijkheid en voor hun account te vermelden en verkopen. Dit is te zien op de respectievelijke productdetailpagina. Hoewel Yawadoo transacties op deze site toestaat, is Yawadoo noch de koper noch de verkoper van deze producten van derden. Yawadoo biedt kopers en verkopers de mogelijkheid om transacties te onderhandelen en te voltooien. Het contract dat voortvloeit uit de verkoop van deze producten van derden wordt dus exclusief gesloten tussen de koper en de verkoper. Yawadoo is geen aannemer en aanvaardt daarom geen verantwoordelijkheid voor het contract. Yawadoo is ook niet de vertegenwoordiger van de verkoper. De verkoper is verantwoordelijk voor de verkoop van de producten, eventuele klachten van de koper en alle andere zaken die voortvloeien uit het contract tussen de koper en de verkoper. Omdat Yawadoo de koper een veilige winkelervaring wil bieden, biedt Yawadoo de Yawadoo A-bis-z garantie in aanvulling op de wettelijke of contractuele rechten.

ONZE AANSPRAKELIJKHEID:

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat Yawadoo-services zonder onderbrekingen beschikbaar zijn en dat uitzendingen foutloos zijn. Dit kan echter niet worden gegarandeerd door de aard van internet. Uw toegang tot Yawadoo Services kan ook van tijd tot tijd worden onderbroken of beperkt voor onderhoud, service of de introductie van nieuwe faciliteiten of services. We proberen de frequentie en duur van elke tijdelijke onderbreking of beperking te beperken. Yawadoo is onbeperkt aansprakelijk als de oorzaak van de schade het gevolg is van een opzettelijke of grove nalatige schending van de plicht door Yawadoo of een wettelijke vertegenwoordiger of plaatsvervangende vertegenwoordiger van Yawadoo. Bovendien is Yawadoo aansprakelijk voor de licht nalatige schending van essentiële plichten. Essentieel zijn verplichtingen waarvan de schending de verwezenlijking van het doel van het contract in gevaar brengt of waarvan de uitvoering in de eerste plaats de juiste uitvoering van het contract mogelijk maakt en op de naleving waarvan u regelmatig vertrouwt. In dit geval is Yawadoo echter alleen aansprakelijk voor de voorspelbare, contracttypische schade. Yawadoo is niet aansprakelijk voor licht nalatige overtredingen van andere dan de in de vorige zinnen genoemde verplichtingen. De bovenstaande aansprakelijkheidsbeperkingen zijn niet van toepassing op letsel aan leven, ledematen of gezondheid, op een defect na het nemen van een garantie voor de kwaliteit van het product en frauduleus verborgen gebreken. Aansprakelijkheid volgens de wet op de productaansprakelijkheid blijft onverminderd van kracht. Voor zover de aansprakelijkheid van Yawadoo is uitgesloten of beperkt, geldt dit ook voor de persoonlijke aansprakelijkheid van werknemers, vertegenwoordigers en plaatsvervangende agenten.

TOEPASSELIJKE WETGEVING:

Het Duitse recht is van toepassing met uitzondering van de VN-verkoopwet (CISG) en het wetsconflict. De niet-exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van de deelstaat Noord-Rijnland-Westfalen en de stad Duisburg is overeengekomen. Als u een consument bent met zijn gewone verblijfplaats in de EU, geniet u ook bescherming van de dwingende bepalingen van de wet van uw woonstaat. U kunt claims indienen in verband met deze Gebruiksvoorwaarden die voortvloeien uit de normen voor consumentenbescherming, hetzij in Luxemburg, hetzij in de EU-lidstaat waar u woont. De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting, te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/ [externe link]. Wij geven er de voorkeur aan om uw zorgen in directe ruil met u te verduidelijken en doen daarom niet mee aan consumentenarbitrage. Neem direct contact met ons op voor vragen en problemen.